3M™ Protecta® Çalışma Konumlandırma lanyardları örgülü halattan imal edilmiş olup uzunluk ayarlayıcısı bulunur. Çeşitli çaplarda ve birçok çalışma konumlandırma uygulamasına uyabilen konektör kombinasyonlarında mevcuttur.
Örgülü halattan imal edilen 3M™ Protecta® Çalışma Konumlandırma Lanyardın 10,5 mm veya 12,5 mm çaplarında ve kullanıcıların ihtiyaçlarına uyabilen farklı konektör kombinasyonları mevcuttur. Uzunluk ayarlayıcı sayesinde kullanıcı lanyardın uzunluğunu ihtiyaç duyduğu miktarda kolayca ayarlayabilir. Çalışma konumlandırma lanyardı, kullanıcının bir yapı veya sabit bir merdiven üzerinde kısmen desteklenmesini sağlar, dengeyi korurken işi tamamlamak için her iki elini de kullanmasına imkan tanır. Kullanıcı, uygun bir ikincil düşüş koruması (ör. düşüş önleyici lanyard) kullanıldığından emin olmalıdır.
3M'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorgunuzu etkili bir şekilde yönetmemize ve yanıtlamamıza yardımcı olmak için, kibarca iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere bazı önemli bilgileri vermenizi rica ediyoruz. Sağladığınız bilgiler, bir 3M temsilcisi veya 3M gizlilik politikası uyarınca kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz yetkili iş ortaklarımızdan biri tarafından e-posta veya telefon yoluyla talebinize yanıt vermek için kullanılacaktır.
Mesajınızı aldık. Sorgunuzu inceliyoruz
Bir temsilcimiz telefon veya e-posta ile sizinle iletişime geçecek