3M™ Kaynak Baş Bantları ve Baş Bandı Bileşenleri

  • Mevcut seçenekler
  • | Kimlikler için ürün seçeneklerini belirleyin.

Hassas sıkma için yumuşak mandal ile istendiği şekilde ayarlanabilir ve konforlu

3M™ Speedglas™ Kaynak Başlıkları ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır

Birleştirme parçaları dahildir

Daha fazla görüntüle

Detaylar

Öne Çıkanlar
  • Hassas sıkma için yumuşak mandal ile istendiği şekilde ayarlanabilir ve konforlu
  • 3M™ Speedglas™ Kaynak Başlıkları ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır
  • Birleştirme parçaları dahildir
  • Mümkün olan en yüksek güvenlik ve konfor için ekipmanınızı aşınmış veya hasarlı parçalar bakımından düzenli olarak kontrol edin

3M™ Speedglas™ Kaynak Başlıkları için yedek kafa askı sistemi tertibatları, kafa bantları ve yedek parçalar.

3M™ Speedglas™ Kaynak Başlıkları için yedek askı sistemi tertibatları, kafa bantları ve yedek parçalar. Baş bandı grupları hassas sıkma için yumuşak bir mandal ile istendiği şekilde ayarlanabilir ve son derece konforludur. Maksimum güvenlik ve konfor için ekipmanınızı aşınmış veya hasarlı parçalar bakımından düzenli olarak kontrol edin.

Typical Properties

Kaynaklar

Bizimle iletişime geçin. Yardımcı olmak için buradayız.

Projeniz için doğru ürüne karar verirken yardıma mı ihtiyacınız var? Ürün, teknik veya uygulama önerisine ihtiyacınız varsa ya da bir 3M teknik uzmanıyla görüşmek istiyorsanız, bize ulaşın

Bize Mesaj Gönderin

3M'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorgunuzu etkili bir şekilde yönetmemize ve yanıtlamamıza yardımcı olmak için, kibarca iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere bazı önemli bilgileri vermenizi rica ediyoruz. Sağladığınız bilgiler, bir 3M temsilcisi veya 3M gizlilik politikası uyarınca kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz yetkili iş ortaklarımızdan biri tarafından e-posta veya telefon yoluyla talebinize yanıt vermek için kullanılacaktır.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Mesaj Gönder

3M ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz

Mesajınızı aldık. Sorgunuzu inceliyoruz
Bir temsilcimiz telefon veya e-posta ile sizinle iletişime geçecek

An error occurred.