Beraber çalışalım! 3M ürünleri, müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için sürekli olarak gelişmektedir. Projeniz için doğru ürünü bulma konusunda veya 3M çözümleri hakkında başka sorularınız varsa bize ulaşabilirsiniz.
Bizi Arayın 0216 538 07 77
3M™ Cushion-Mount™ Plus klişelı Montaj Bandı L1720 ile silindirleri yazdırmak için fotopolimer klişesini monte edin. 0,51 mm'lik yuvarlak, çift taraflı köpük bantımız hava tahliye özelliğine sahiptir ve kolay ve temiz klişe sökülmesine izin veren mürekkep kirlerine karşı toleranslıdır. Daha fazla katının bulunduğu kombinasyon için kullanılır.
Fleksografik baskı klişelerini silindirlere veya kovanlara monte etmek için kolay montaj yapıştırıcılı 3M™ Cushion-Mount™ Plus klişelı Montaj Bandı E1720 oluşturulur. Yeni klişe tarafı yapışkan teknolojisi, fleksografik baskı klişlerinde mürekkep kontaminasyonu varlığında klişelerı daha az kuvvetle çıkarmak için yaratılmıştır. L1720 bant, katı ve yarım ton baskı kombinasyonunda biraz daha fazla katıya sahip olduğunuz iş için yüksek kalite sağlar.
3M'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorgunuzu etkili bir şekilde yönetmemize ve yanıtlamamıza yardımcı olmak için, kibarca iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere bazı önemli bilgileri vermenizi rica ediyoruz. Sağladığınız bilgiler, bir 3M temsilcisi veya 3M gizlilik politikası uyarınca kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz yetkili iş ortaklarımızdan biri tarafından e-posta veya telefon yoluyla talebinize yanıt vermek için kullanılacaktır.
Mesajınızı aldık. Sorgunuzu inceliyoruz
Bir temsilcimiz telefon veya e-posta ile sizinle iletişime geçecek