3M™ Bayonet Partikül Ön Filtreleri, 3M™ Bayonet Tipi Gaz ve Buhar Filtreleri 6000 serisi ürünlerine takılıp 3M™ Bayonet Tipi yüz maskeleriyle birlikte kullanıldığında belirli katı ve sıvı parçacıklara karşı partikül koruması sağlayabilir. Her gaz/buhar filtresine bir filtre takmak için 3M™ Filtre Tutucusu 501 kullanın.
3M™ Bayonet Partikül Ön Filtreleri ile 3M™ Bayonet Gaz ve Buhar Filtrelerine partiküllere karşı koruma özelliği kazandırılabilir. Değiştirilerek maliyette tasarruf sağlayabilir: Bu partikül filtreleri başka filtre takma ihtiyacını ortadan kaldıracak şekilde kolayca değiştirilecek uygun maliyetli bir çözüm sunma amacıyla tasarlanmıştır. 3M™ Gaz ve Buhar Filtresi ve 3M™ Filtre Tutucusu 501 ile donatılmış 3M™ Bayonet Partikül Ön Filtrelerini oldukça geniş bir gaz ve buhar yelpazesine ek olarak toz, ince toz, lif ve metal dumanı filtrelemeye yardımcı olmak için kullanın. Dilerseniz bu filtreleri 3M™ Filtre Adaptörü 603 ve 3M™ Filtre Tutucusu 501 ile birlikte kullanarak yalnızca partiküle maruz kalma düzeyini azaltmaya yardımcı olun. Kolay takılan bu filtreler aynı zamanda asgari düzeyde eğitim gerektirir. 3M™ Bayonet Partikül Ön Filtreleri 3M™ Yarım Yüz Maskeleri 6000, 6500QL, 7500 Serisi veya Tam Yüz Maskeleri 6000 Serisi ile uyumlu olduğundan envanterle ilgili ihtiyaçların azaltılmasına yardımcı olabilir. Çalışanlarınızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olun: 3M, iş yerinizdeki solunum tehlikeleri ve kirletici maddeler için uygun solunum maskelerini, filtreleri seçmenize ve filtre değiştirme programlarını belirlemenize yardımcı olmak için ücretsiz bir çevrimiçi araç sunar. 3M Seçim and Hizmet Ömrü Yazılımı (www.3M.com/sls) 700'den fazla farklı kimyasalı kapsamanın yanı sıra seçimlerinizin belgelendirilmesini sağlar. Çalışma ortamınızdaki kirletici maddeleri ve bunlara ne düzeyde maruz kalınacağını tespit ettikten sonra, çalışanları doğru bir şekilde takılmış 3M™ Yeniden Kullanılabilir Solunum Maskesi ve ilgili P2 veya P3 partikül filtresiyle koruyun. 3M™ Bayonet Partikül Ön Filtreleri ya P2 ya da P3 partikül filtresi olarak CE onaylı olmakla birlikte 3M™ Bayonet Yarım ve Tam yüz maskelerinin yanı sıra ek aksesuarlarla birlikte kullanıldığında partikül bulunan ortamlarda solunum koruması elde etmeye yardımcı olur. Bu filtreler, kirletici partiküllere karşı solunum koruması sağlamaya yardımcı olur. Hayata veya sağlığa ivedi tehdit (IDLH) oluşturan veya P2 veya P3 onaylı filtre kullanımı gereken ortamlarda kullanıma yönelik değildir. 3M™ Bayonet Partikül Ön Filtrelerinizi kirlenme, hasar veya zor nefes alma durumunda değiştirin.
3M'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorgunuzu etkili bir şekilde yönetmemize ve yanıtlamamıza yardımcı olmak için, kibarca iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere bazı önemli bilgileri vermenizi rica ediyoruz. Sağladığınız bilgiler, bir 3M temsilcisi veya 3M gizlilik politikası uyarınca kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz yetkili iş ortaklarımızdan biri tarafından e-posta veya telefon yoluyla talebinize yanıt vermek için kullanılacaktır.
Mesajınızı aldık. Sorgunuzu inceliyoruz
Bir temsilcimiz telefon veya e-posta ile sizinle iletişime geçecek